Confidentialitate

La MARALEX IMPEX SRL respectam  confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Din perspectiva aplicarii noului Regulament european UE 679/2016, MARALEX IMPEX SRL se obliga sa stabileasca scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal in relatia contractuala cu partenerii sai.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MARALEX IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile.

De asemenea datele tale sunt folosite de:

Platforma SmartBill pe care o folosim pentru facturare

Firma de Contabilitate cu care colaboram KONTAX PERFORMER

Serviciile de curierat cu care colaboram ca sa iti livram produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

MARALEX IMPEX SRL iti ofera dreptul de a modifica datele pe care le-ai inregistrat sau domenii de interes, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea ne poti ruga oricand sa iti stergem datele din baza noastra.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, am luat toate masurile de criptare necesare in acest scop.

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor siteului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate ne poti scrie la office@steaguri.com